Nationale Duurzame Huizenroute – GEANNULEERD

Nationale Duurzame Huizenroute - GEANNULEERD

22 maart 2020 - 31 maart 2020
14:00 - 20:30

  • Organisatie: Nationale Duurzame Huizen Route

In het voorjaar worden er weer thematours georganiseerd over uiteenlopende onderwerpen. Een thematour is een excursie over een specifiek thema waarbij een groep van ca.10-12 personen een woning bezoekt. Bijvoorbeeld een nul-op-de-meter woning, passiefhuis of huis met warmtepomp, etc.

In Brabant zijn er bijvoorbeeld aardgasvrije woningen in Sint-Oedenrode, Eindhoven en Heeze te bezoeken. Ook kan men een kijkje nemen in een prachtige woonboerderij uit 1947 in Rosmalen, waar men op weg is om deze passief en nul-op-de-meter te maken.

Wil je meer weten over een bepaald type huis of over hoe een maatregel is toegepast in een woning? Meld je aan voor een thematour! Tijdens een tour leer je meer over een specifiek onderwerp en kom je tot een beter plan voor je eigen woning.

In het voorjaar worden er nog meer thematours georganiseerd. Wil je op de hoogte gehouden worden?
Houd deze pagina in de gaten.

Heb je zelf ervaringen opgedaan met het duurzamer maken van je huis? Deel het met anderen. Meld je huis aan als voorbeeld op Nationale Duurzame Huizen Route. Daarnaast is het mogelijk om op afspraak bezoekers te ontvangen of je huis open te stellen tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route op 31 oktober en 7 november 2020.

Terug naar agenda

Nationale Duurzame Huizenroute – GEANNULEERD

Bruggen 46, 5243 RB Rosmalen, Netherlands