Geannuleerd – Nationale Groendag 2022 (Oss)

Geannuleerd - Nationale Groendag 2022 (Oss)

4 april 2022 - 4 april 2022
10:00 - 16:00

  • Organisatie: Stichting Steenbreek e.a.

*Geannuleerd*

Wees welkom in de gemeente Oss bij de Nationale Groendag 2022 voor een inspirerende dag over biodiversiteit, klimaatadaptatie, sociale cohesie en gezondheid.

Het thema dit jaar is ‘samen verantwoordelijk’. Het is niet alleen de overheid die zich over deze belangrijke thema’s moet bekommeren. Ook inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties hebben een rol. Zeker omdat een groot gedeelte van de oppervlakten in gemeenten particulier bezit is.

In de ochtend luister je naar interessante sprekers die zullen inspireren met hun waardevolle inzichten en praktische voorbeelden. Na de lunch is het tijd om naar buiten te gaan, naar groene initiatieven in het centrum van Oss en daarbuiten. Of kies ervoor om binnen te blijven en deel te nemen aan deelsessies. Daar kun je sparren over de praktijk.

Voor deelnemers aan Steenbreek is de Groendag gratis te bezoeken. Is uw organisatie geen deelnemer, dan betaalt u € 100,00 (ex. btw) voor deelname.

Voor meer informatie, het volledige programma en aanmelden, klik hier.

Deze kennis- en netwerkdag is een initiatief van Stichting Steenbreek, provincie Noord-Brabant en Waterschap Aa en Maas.

Terug naar agenda

Geannuleerd – Nationale Groendag 2022 (Oss)

Theater Lievekamp, Raadhuislaan, Oss, Netherlands