Nationale Klimaatweken (landelijk) – GAAT NIET DOOR

Nationale Klimaatweken (landelijk) - GAAT NIET DOOR

12 oktober 2020 - 6 november 2020
08:00 - 22:00

Door de aangescherpte coronaregels is besloten de Nationale Klimaatweken te verplaatsen naar 2021. De Nationale Klimaatweken zouden op 12 oktober van start gaan.

Slimmer energie opwekken en klimaatbewuster werken en leven. Samen maken we Nederland steeds duurzamer. Veel organisaties dragen hun steentje al bij. Om nóg meer organisaties te helpen zich in te zetten voor een beter klimaat, zijn van 12 oktober tot en met 6 november 2020 de Nationale Klimaatweken. Doet jouw organisatie ook mee?

Op 12 oktober trapt minister Wiebes tijdens een evenement van het klimaatplatform onder leiding van Ed Nijpels de Nationale Klimaatweken af. Vanaf dat moment volgen er vier weken lang veel activiteiten.

Met jouw organisatie bepaal je zelf hoe en op welke dag(en) je meedoet. Je kan webinars, debatten en bedrijfsbezoeken over verduurzaming organiseren. Ook kan je huizenbezitters helpen met zonnepanelen en het isoleren van hun woning. Of organiseer duurzame speurtochten en andere buitenactiviteiten voor kinderen in de herfstvakantie. Volop mogelijkheden!

Meld je activiteit of praktijkverhaal aan en maak gebruik van de toolkit van de Nationale Klimaatweken om zelf te communiceren over jouw activiteit tijdens de Nationale Klimaatweken.

Terug naar agenda

Nationale Klimaatweken (landelijk) – GAAT NIET DOOR

Spoorlaan 434, Tilburg, Netherlands