Nationale Natuurwerkdag 2023

Nationale Natuurwerkdag 2023

3 november 2023 - 4 november 2023
08:00 - 18:00

  • Organisatie: LandschappenNL
  • Kosten: gratis

Groene handjes in de lucht voor de Natuurwerkdag 2023! Samen met heel Nederland gaan we deze editie weer voor een mooi resultaat, doe jij mee? Alle klussen op de Natuurwerkdag dragen bij aan de biodiversiteit en een gezonde planeet.

Het is het grootste vrijwilligersevenement in het groen. Samen zetten trotse vrijwilligers in heel Nederland de schouders eronder voor een groene en gezonde leefomgeving. Kom bijvoorbeeld snoeien, wroet met je handen in de aarde om bollen te planten, ontdek je eigen kracht tijdens het wilgen knotten of bouw mee aan een duurzame takkenril.

En vooral, geniet van de frisse buitenlucht, leer nieuwe mensen kennen en ervaar hoe gezellig het is om samen iets te betekenen voor de natuur!

Kijk hier voor alle kluslocaties die er op 3 en 4 november te doen zijn. Wil je zelf een klus organiseren op de Natuurwerkdag? Kijk hier hoe het werkt.

De Natuurwerkdag is een initiatief van de provinciale Landschapsbeheerorganisaties en de Provinciale Landschappen van LandschappenNL (waaronder Brabants Landschap) en wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende partners.

Terug naar agenda

Nationale Natuurwerkdag 2023

Heuvel, Tilburg, Netherlands