Natuurfeestje Brabants Landschap (Mill)

Natuurfeestje Brabants Landschap (Mill)

24 oktober 2021 - 24 oktober 2021
11:00 - 17:00

  • Organisatie: Brabants Landschap

Zondag 24 oktober wordt de herfst gevierd op Landgoed Tongelaar met een kleinschalig Natuurfeestje. Deze middag staat in het teken van natuureducatie, met leuke activiteiten voor het hele gezin.

Natuurfeestje Tongelaar maakt onderdeel uit van de Week van het Landschap, een gehele week met diverse buitenactiviteiten rondom infocentra.

Vrijwilligers van Brabants Landschap zorgen voor leuke en educatieve activiteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar in de weides en boomgaard bij het kasteel, zoals paddenstoelenbingo, pompoenen schilderen, vogelvoederhuisjes en vogelcupcakes maken, zaadbommetjes en oorwurmenverblijven maken of zoeken naar natuurvoorwerpen met de herfstspeurdoos.
Een echte bushcrafter brengt je de fijne kneepjes bij van het maken van vuur en de natuurprofessor geeft je mini-college in de kinderuniversiteit. Het terras op de binnenplaats is de hele dag geopend voor koffie, lunch of speciaalbiertjes van de kasteelbrouwerij.

Deelname is €5,- per kind, ouders gratis. Reserveren (alleen voor de kinderen, ouders hoeft niet) kan via deze website binnen de tijdssloten op elk uur van 11u tot 15u.

Terug naar agenda

Natuurfeestje Brabants Landschap (Mill)

Kasteel Tongelaar, Mill, Netherlands