Natuurfeestje Tongelaar (Mill) – geannuleerd

Natuurfeestje Tongelaar (Mill) - geannuleerd

21 oktober 2020 - 21 oktober 2020
11:00 - 17:00

  • Organisatie: Brabants Landschap e.a.

Naar aanleiding van de persconferentie heeft de organisatie moeten besluiten om geen Natuurfeestje te organiseren deze herfst.

Woensdag 21 oktober van 11.00 tot 17.00 uur wordt de herfst gevierd op Landgoed Tongelaar met een kleinschalig Natuurfeestje.

Deze middag staat in het teken van natuureducatie, met leuke activiteiten voor het hele gezin. Alles uiteraard Coronaproof, met voldoende ruimte om alles veilig te laten verlopen.

Het Avonturenpad
Voor kinderen van 4 tot 12 jaar is er een Avonturenpad met kleinschalige buitenactiviteiten zoals zaadbommetjes maken en paddenstoelen-bingo. Kosten: €7,50 p.p. incl. speurkaart en potloep. Alleen op reservering vooraf. Tickets met tijdslot via deze link.

Natuurfotografie workshopwandeling
Amateurfotograaf Geert Giesbers geeft 2 workshopwandelingen voor volwassenen. Kosten: €7,50 p.p. Deelname alleen op reservering. In de weide bij het kasteel is een buitenexpositie van natuurfoto’s door amateurfotografen uit de regio.

Picknicken

Support Your Locals heeft samen met Land van Cuijk Boert Bewust een gezellige picknick-box samengesteld met boeren en telers uit de omgeving. Alleen op bestelling af te halen op het kasteel. Rondom het kasteel en in de boomgaard zijn gezellige picknick-plekjes om je kleedje neer te leggen.

Natuurfeestje Tongelaar wordt georganiseerd door Kasteel Tongelaar, Brabants Landschap, IVN, OntdekMill en Support Your Locals Land van Cuijk.

Week van het Landschap
Natuurfeestje Tongelaar maakt onderdeel uit van de Week van het Landschap, een gehele week met diverse buitenactiviteiten rondom onze infocentra. Van zaterdag 17 tot en met zondag 25 oktober is er van alles te doen in onze provincie, voor zowel jong en oud.

Terug naar agenda

Natuurfeestje Tongelaar (Mill) – geannuleerd

Tongelaar 12, Mill, Netherlands