Natuurwerkdag (landelijk)

Natuurwerkdag (landelijk)

5 november 2021 - 6 november 2021
08:00 - 20:00

Op honderden locaties verspreid door het hele land zetten jong en oud tijdens de Natuurwerkdag zich in voor natuur en landschap en dragen zo bij aan een groene leefomgeving. Doe je mee met dit grootste vrijwilligersevenement in het groen? 

Iedereen kan meedoen aan de Natuurwerkdag, ook als je geen ervaring hebt met klussen in de natuur. Het is dan een mooie manier om kennis te maken met het werken in de buitenlucht en iets te doen voor natuur en landschap in Nederland.
De activiteiten op de Natuurwerkdag bestaan uit kleinschalige onderhoudswerkzaamheden zoals zagen, snoeien, hooien, schoonmaken van paden en poelen, knotten van wilgen, verwijderen van riet, bloembollen planten en insectenhotels maken. Samen dragen deelnemers bij aan meer biodiversiteit in de natuurgebieden en in eigen buurt.

Natuurwerkdag 2021 vindt dit jaar plaats op 5 en 6 november. Op deze pagina kun je alle klusjes vinden. Wil je zelf een klus organiseren? Dat kan ook! Meld het via hier aan.
Er zijn ook locaties die geschikt zijn voor kinderen. En je kunt met een klas meedoen aan de Natuurwerkdag!

De Natuurwerkdag wordt georganiseerd in samenwerking met de provinciale Landschapsbeheerorganisaties en de Provinciale Landschappen van LandschappenNL, waaronder Brabants Landschap valt.

Terug naar agenda

Natuurwerkdag (landelijk)

Kasteellaan, Haaren, Oisterwijk, Netherlands