Natuurwerkdag #natuurinjetuin (thuis)

Natuurwerkdag #natuurinjetuin (thuis)

7 november 2020 - 7 november 2020
08:00 - 17:00

  • Organisatie: Natuurwerkdag
  • Kosten: gratis

Elke eerste zaterdag van november vindt de Natuurwerkdag plaats. Dit jaar is een speciale editie, de Natuurwerkdag bestaat namelijk 20 jaar!

Helaas is de reguliere Natuurwerkdag dit jaar afgelast door de huidige coronamaatregelen. Maar de natuur kan niet nog een jaar wachten op onze hulp. Daarom roepen we iedereen op om op zaterdag 7 november mee te doen aan de actie #natuurinjetuin.

Doe mee aan de actie #natuurinjetuin
Wist je dat tuinen heel belangrijk zijn voor biodiversiteit? Dit jaar gaan we daarom aan de slag voor biodiversiteit in de tuin. Bouw een insectenhotel, maak een takkenril van snoeiafval, een egelhoekje of plant bloembollen in je tuin. Houd de website van Natuurwerkdag in de gaten, hier worden tips, inspiratie en filmpjes gedeeld.

Al het werk dat verzet wordt op de Natuurwerkdag levert een belangrijke bijdrage aan het beschermen en behouden van natuur en een groene leefomgeving.

Als je je inschrijft op de nieuwsbrief, dan ontvang 20% korting op biologische bloembollen van Nature Bulbs. Via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de actie #natuurinjetuin.

Terug naar agenda

Natuurwerkdag #natuurinjetuin (thuis)

Spoorlaan 434, Tilburg, Netherlands