NL Doet in Vlindertuin Waalre – AFGELAST

NL Doet in Vlindertuin Waalre - AFGELAST

15 maart 2020
10:00 - 13:00

  • Organisatie: IVN Valkenswaard-Waalre
  • Kosten: gratis

Helaas is deze activiteit afgelast vanwege de maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. T.z.t. wordt naar een vervangende datum gezocht.

Op zondag 15 maart wordt er volop geklust in IVN Vlindertuin Waalre om de tuin voorjaarsklaar te maken. De groep vaste vlindertuinvrijwilligers kan daarbij goed hulp gebruiken! Enkele klussen die op het programma staan: valhout opruimen, wilgen knotten, paden op breedte maken, insectenhotels herstellen, infobordjes schoonmaken en plaatsen.

De tuin ligt in het bos bij de Blokvenlaan in Waalre-dorp. Het doel van de tuin is om vlinders, bijen, libellen en andere kleine diertjes een goede leefomgeving te bieden. Insecten zijn erg belangrijk in de natuur en het gaat niet zo goed met ze. Daarom zijn plekken als Vlindertuin Waalre hard nodig.
Vlindertuin Waalre is tevens een plek waar mensen tot rust kunnen komen en volop van het insectenleven kunnen genieten. Kijk voor informatie ook op Vlindertuin Waalre.

Vele handen maken licht werk en werken met een grote groep is gezellig. Er wordt voor koffie/thee met iets lekkers gezorgd, en een kop soep aan het eind van de klusdag. Ook geven de vrijwilligers uitleg over de tuin.
Help je mee? Meld je dan vóór 12 maart aan via ivnvlindertuinwaalre@outlook.com. Welkom!

Terug naar agenda

NL Doet in Vlindertuin Waalre – AFGELAST

Blokvenlaan, 5581 GN Waalre, Netherlands