NL Doet (landelijk)

NL Doet (landelijk)

15 maart 2024 - 16 maart 2024
08:00 - 20:00

  • Organisatie: Oranje Fonds
  • Kosten: gratis

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2024, samen met duizenden sociaal-maatschappelijke organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Doe je mee?

Meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek een leuke activiteit op de website en meld je aan. Ook bij diverse IVN-afdelingen kun je terecht, zoals IVN Laarbeek (diverse werkzaamheden), IVN Geldrop (voor het kasteel voedselbos), IVN Grave (belevingsbos speelklaar maken). Wellicht zit er voor jou ook wat tussen?

Je kunt ook als organisatie meedoen. Heeft jullie organisatie een leuke NLdoet activiteit? Moet de tuin bij het buurtcentrum opgeknapt worden, een reptielenmuur wat hersteld moet worden, een stukje wandelen met een oudere of een andere activiteit? Meld deze dan aan op deze website en doe mee.

Elk jaar in maart organiseert het Oranje Fonds deze grote vrijwilligersactie. NLdoet zet de vrijwillige inzet in de schijnwerpers en activeert door een publiekscampagne zoveel mogelijk Nederlanders om een dag vrijwilligerswerk te doen en zo het verschil te maken.

Terug naar agenda

NL Doet (landelijk)

Heuvel, Tilburg, Netherlands