Online Congres Aardgasvrije Wijken

Online Congres Aardgasvrije Wijken

4 maart 2021 - 4 maart 2021
12:30 - 16:45

  • Organisatie: Programma Aardgasvrije Wijken (PAW)

Kom op donderdagmiddag 4 maart 2021 naar het Congres Aardgasvrije Wijken. Een online congres voor iedereen die zich bezighoudt met de opgave van aardgasvrije wijken. De rode draad? Samen leren door te DOEN!

Je krijgt de nieuwste inzichten, inspiratie met verhalen uit de praktijk en je maakt kennis met andere professionals die werken aan het aardgasvrij maken van wijken.

De live talkshow staat ook dit jaar onder leiding van Brecht van Hulten. Zij bespreekt de actualiteit van het Programma Aardgasvrije Wijken met boeiende gasten uit het veld en de sector. Floris Alkemade inspireert met zijn blik op de aardgasvrije toekomst en de ruimtelijke impact van de energietransitie.

In de interactieve kennissessies is het tijd voor verdieping, van samenwerken met bewonersinitiatieven tot een goede business case, van techniek tot opschaling en van het koppelen van opgaven tot ontzorgen. Liever iets anders? Loop dan binnen bij het vraagloket, schuif aan de PAW-leestafel aan of ga voor een verrassende match met een collega uit het land. Het PAW Buurthuis is dé centrale online ontmoetingsplaats waar je live gesprekjes met de sprekers van het congres kunt volgen. Bekijk het volledige programma hier.

Voor wie is dit congres?
Voor professionals die samen leren door vooral aan de slag te zijn. Leren door te doen. Dat is de rode draad van werken aan aardgasvrije wijken, buurten of dorpen. Ben jij daar ook mee bezig? Dan is dit congres wat voor jou.

Je kunt je tot en met 3 maart 2021 inschrijven voor Congres Aardgasvrije Wijken via deze link. Voorafgaand aan het congres krijg je een e-mail met informatie om toegang te krijgen tot het online congres.

Terug naar agenda

Online Congres Aardgasvrije Wijken

Spoorlaan 434, Tilburg, Netherlands