online inloopavond over de energietransitie – De Kempen

online inloopavond over de energietransitie - De Kempen

8 februari 2021 - 8 februari 2021
16:00-17:00 - 19:00-20:00

  • Organisatie: Zuidoost-Brabant (Metropoolregio Eindhoven)

Wat betekent de regionale energiestrategie (RES) voor u als inwoner van Eersel, Bergeijk, Bladel of Reusel De Mierden? Ontdek het tijdens de online inloopbijeenkomst voor inwoners van De Kempen.

De energietransitie gaat ons allemaal aan: inwoners, ondernemers en overheden. In de Metropoolregio Eindhoven onderzoeken we samen waar en hoe we met wind- en zonne-energie elektriciteit kunnen opwekken, hoe we energie kunnen besparen en duurzame warmtebronnen kunnen benutten. De afspraken die we in de regio hierover maken, noemen we de regionale energiestrategie (RES). De eerste versie van deze strategie is samengebracht in een voorstel: de RES 1.0.

Wat staat er in de RES 1.0? En wat betekent dit voor de gemeente, voor u als inwoner of ondernemer? Tijdens de online inloopbijeenkomsten wordt de RES 1.0. toegelicht en kunt u al uw vragen stellen.

Er worden twee sessies georganiseerd: van 16:00 – 17:00 uur en van 19:00 – 20:00 uur.

Meld u hier aan voor de online bijeenkomst.
Let op: er zijn meerdere subregionale inloopbijeenkomsten. Deze bijeenkomst is voor inwoners van De Kempen: Eersel, Bergeijk, Bladel of Reusel De Mierden.

Terug naar agenda

online inloopavond over de energietransitie – De Kempen

Spoorlaan 434, Tilburg, Netherlands