online inloopavond over de energietransitie – stedelijk gebied Eindhoven

online inloopavond over de energietransitie - stedelijk gebied Eindhoven

11 februari 2021 - 11 februari 2021
18:00 - 21:00

  • Organisatie: Zuidoost-Brabant (Metropoolregio Eindhoven)

Wat betekent de regionale energiestrategie (RES) voor u als inwoner van Geldrop-Mierlo, Best, Waalre, Nuenen, Eindhoven, Son en Breugel of Veldhoven? Ontdek het tijdens de online inloopbijeenkomst voor inwoners van Stedelijk Gebied Eindhoven.

De energietransitie gaat ons allemaal aan: inwoners, ondernemers en overheden. In de Metropoolregio Eindhoven onderzoeken we samen waar en hoe we met wind- en zonne-energie elektriciteit kunnen opwekken, hoe we energie kunnen besparen en duurzame warmtebronnen kunnen benutten. De afspraken die we in de regio hierover maken, noemen we de regionale energiestrategie (RES). De eerste versie van deze strategie is samengebracht in een voorstel: de RES 1.0.

Wat staat er in de RES 1.0? En wat betekent dit voor de gemeente, voor u als inwoner of ondernemer? Tijdens de online inloopbijeenkomst wordt de RES 1.0. toegelicht en kunt u al uw vragen stellen.

Meld u hier aan voor de online bijeenkomst.
Let op:
 er zijn meerdere subregionale inloopbijeenkomsten. Deze bijeenkomst is voor inwoners van Stedelijk Gebied Eindhoven: Geldrop-Mierlo, Best, Waalre, Nuenen, Eindhoven, Son en Breugel of Veldhoven.

Terug naar agenda

online inloopavond over de energietransitie – stedelijk gebied Eindhoven

Spoorlaan 434, Tilburg, Netherlands