Online Workshop: Wandel je gezond – Wandelen in je eentje

Online Workshop: Wandel je gezond - Wandelen in je eentje

26 november 2020 - 26 november 2020
12:00 - 13:00

  • Organisatie: IVN

Of het nou een ommetje in het park is of een lange wandeling door een natuurgebied: we komen tot rust, we ademen frisse lucht in, we zijn in beweging. En wandelen kan altijd!

Zoek je inspiratie om jouw wandelingen leuker te maken? Om meer van de natuur te kunnen genieten? Om je vaste rondje weer met heel andere ogen te bekijken? Volg dan een van de digitale wandelworkshops. Op drie opeenvolgende donderdagen in november en december zorgt IVN Natuureducatie digitaal voor wandelinspiratie.

Wandelen is gezond
Een wandeling door de natuur zorgt ervoor dat we tot rust komen. Onze aandacht verbetert, we zijn creatiever, kunnen meer onthouden en ons probleemoplossend vermogen neemt toe. Bovendien komen we lichamelijk in beweging en dat is goed voor botten, spieren, hart en bloedvaten. En wandelen is goed voor ons humeur: we worden er gelukkiger van!

We voelen ons allemaal net een stukje lekkerder na een wandeling, en in je eentje wandelen kan altijd! Tijdens deze digitale workshop worden de effecten bekeken die natuur heeft op onze mentale gezondheid. Er worden ook een aantal praktische werkvormen behandeld waarmee je aan de slag kunt tijdens de wandelingen die je in je eentje maakt.

Online, donderdag 26 november 12.00 – 13.00. Aanmelden.

Zoek je inspiratie om samen te wandelen? Bekijk de workshop Wandelen met kinderen (3 december) en Wandelen met ouderen (10 december).

Terug naar agenda

Online Workshop: Wandel je gezond – Wandelen in je eentje

Spoorlaan 434, Tilburg, Netherlands