Ons landschap, onze energie! (Boxtel)

Ons landschap, onze energie! (Boxtel)

9 oktober 2019
11:30 - 15:00

Op woensdag 9 oktober 2019 organiseert Nationaal Landschap Het Groene Woud in het kader van het project ECCO een inspirerende bijeenkomst over hoe de energietransitie kansen biedt aan landschap, kunst, sociale cohesie en economische ontwikkeling. ECCO werkt hiervoor samen met een aantal andere partners. Deze bijeenkomst is onderdeel van het festival In our Nature van Podium Circulair, dat op 9 en 10 oktober plaatsvindt op het terrein van De Kleine Aarde in Boxtel.

De energietransitie zal een enorme impact gaan hebben. Op onze gemeenschap, op de manier van leven en op het landschap. ECCO (Energy Community COoperations) is ervan overtuigd dat er nieuwe partners en nieuwe wegen nodig zijn om de uitdagingen aan te gaan en de weerstanden te overwinnen.

Tijdens de bijeenkomst doe je nieuwe inzichten op. Je wordt uitgedaagd en geïnspireerd. Er worden oplossingen gezocht en onderwerpen worden creatief benaderd. Er is alle ruimte voor een gesprek.Je bent van harte welkom om op woensdag 9 oktober aanwezig te zijn, mee te denken en mee te praten.

Aanmelden en vragen stellen kan nu al via communicatie@hetgroenewoud.comDeelname is gratis maar let op, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Terug naar agenda

Ons landschap, onze energie! (Boxtel)

Het Klaverblad 13, 5283 TV Boxtel, Netherlands