Open dag Natuurbrug De Mortelen (Best)

Open dag Natuurbrug De Mortelen (Best)

8 februari 2020
11:00 - 17:00

De natuurbrug over het spoor tussen Boxtel en Eindhoven is klaar! Eenmalig mogen mensen boven op de natuurbrug een kijkje nemen, daarna is de brug het alleenrijk voor alle dieren van Het Groene Woud.

Brabants Landschap organiseert in samenwerking met ProRail een open dag op zaterdag 8 februari 2020. Iedereen die wil, kan een kijkje komen nemen! Het is midden in de natuur, dus kom op de fiets, of parkeer uw auto bij de toekomstige Natuurpoort Het Groene Woud in De Vleut in Best en rijd mee met de pendelbus.

Praktische informatie

  • Locatie: Monnikenweg in Best. Let op! Deze locatie is op 8 februari alléén bereikbaar per fiets of te voet! Vanwege de zeer beperkte ruimte wordt gemotoriseerd verkeer niet toegestaan. Ook de Liempdsedijk in Oirschot blijft autoluw.
  • Parkeren auto’s: De Vleut, Hoek Koppelstraat / N619 in Best. Vanaf deze locatie worden pendelbussen ingezet die u naar de natuurbrug brengen en weer terug.
  • Het is ongeveer 800 meter lopen (verharde weg) tussen de pendelbushalte aan de Monnikenweg en de natuurbrug.
  • Op en rond de natuurbrug kan het heel erg nat zijn. Trek laarzen of stevige schoenen aan en houd rekening met uw kleding.
  • Er staat een tent met informatiekramen en iets te drinken.
  • Verschillende medewerkers en vrijwilligers van Brabants Landschap kunnen uw vragen over de natuurbrug en Het Groene Woud beantwoorden.
Terug naar agenda

Open dag Natuurbrug De Mortelen (Best)

Monnikenweg, 5682 PD Best, Netherlands