Open Toffe Tuinen & Mooie Makers- route (Tilburg)

Open Toffe Tuinen & Mooie Makers- route (Tilburg)

11 september 2021 - 12 september 2021
08:00 - 17:00

  • Organisatie: st. Op Groene Voet
  • Meer informatie: Janneke de Vries (janneke@opgroenevoet.nl)

In het weekend van 11 en 12 september stellen Toffe Tuinen (water & natuurvriendelijke tuinen) zich open en stellen de buitenruimte beschikbaar als expositieruimte voor ‘makers van moois’. Het thema: Natuur = ook cultuur.

Particuliere en openbare toffe tuinen in de gemeente Tilburg stellen zich (weer) open voor bezoek. In veel van deze inspirerende tuinen kun je dit jaar ook het werk van een Tilburgse maker bekijken: Een uitnodiging om elkaars tuin en werk te bewonderen.

Een Toffe Tuin is, een natuurvriendelijke plek waar oog is voor water en biodiversiteit. Deze tuinen scoren vaak hoog op het gebied van klimaatadaptatie én hebben vaak ook andere leuke elementen.
Mooie Makers zijn zowel professionals als amateurs, starters als ervaren ambachtslui, maar wel altijd met een passie als maker van moois. Denk aan sculpturen, houtbewerking, schilderijen en andere creatieve uitingen.

Wil je je tuin ook openstellen of je aanmelden als maker? Kijk hier.

Voor de route kun je via de website kun je een plattegrond aanvragen, de digitale versie is gratis beschikbaar via de website. De kaart is definitief wanneer alle tuinen en makers bekend zijn.

Terug naar agenda

Open Toffe Tuinen & Mooie Makers- route (Tilburg)

Tilburg, Netherlands