Pikkedonker Peeldiner (Deurne)

Pikkedonker Peeldiner (Deurne)

24 oktober 2020 - 24 oktober 2020
19:00 - 22:30

  • Organisatie: Toon Kortooms Park / Nacht van de Nacht

Update 15 oktober 2020: Naar aanleiding van de huidige situatie rondom het Coronavirus en de afgekondigde maatregelen hebben de Natuur en Milieufederaties (NMF’s) besloten om tijdens de Nacht van de Nacht van zaterdag 24 oktober geen fysieke activiteiten, bijeenkomsten en evenementen in het donker te organiseren.

Wel roepen de NMF’s iedereen op om de Nacht van de Nacht thuis te beleven! Doof zoveel mogelijk lichten, meld dat aan op de site en geniet van de donkere nacht en sterrenhemel. Via de livestream op facebook brengt de Nacht van de Nacht een interessant programma.

We zenden namelijk op de social media kanalen van de Nachtvandenacht een avondvullend programma uit. Een uiteenlopend programma voor kinderen en ouderen. Het programma start om 19 uur. De host van die avond is ambassadeur, cabaretier en schrijver Vincent Bijlo. Voor een gedetailleerd programma, kijk hier.

_____

Beleef Nacht van de Nacht onder het genot van een driegangen-diner onder de sterrenhemel in de Peel. Geniet van de prachtige duisternis in de open lucht. 

Het Toon Kortooms Park organiseert in dit kader opnieuw een uniek diner onder de sterrenhemel. Dit jaar niet aan één lange tafel maar per gezelschap aan een eigen tafel, geheel corona proof! Kleed u goed aan, want buiten de warmte van een vuurkorf is er geen elektriciteit, licht of warmte.
Na het hoofdgerecht wordt een korte wandeling van ca. 20 minuten georganiseerd waar even stilgestaan wordt bij de duisternis van de Peel. Ook wordt er onderweg een passend Peelverhaal verteld. Bij terugkomst wordt in het restaurant een  dessert geserveerd.

Het diner vindt enkel plaats bij droog en helder weer. En er kunnen zich maximaal 10 gezelschappen aanmelden. U krijgt 24 uur voor aanvang te horen of het doorgaat. Kosten voor dit exclusieve en unieke diner bedragen € 40,00 p.p., inclusief bij iedere gang keuze uit een lekker biertje, wijntje of iets fris. Na het diner wordt een kop koffie of thee geserveerd. Aanvang om 19.00 uur.

Menu:
Goed gevulde goulashsoep met eigen Toontje (brood) en kruidenboter.
Zacht gegaarde beef brisket van de barbecue, geserveerd met een puree van aardappel en knolselderij, groenten en een jus van tijm en rozemarijn.
Perencrumble met pure chocolade en karamel-fudgesaus.

Voor meer informatie en aanmelden, kijk op de betreffende activiteitenpagina op de site van de Nacht van de Nacht.

Terug naar agenda

Pikkedonker Peeldiner (Deurne)

Griendtsveenseweg 80, Deurne, Netherlands