Presentatie boek ‘De Kaaistoep’ (Tilburg) – UITGESTELD

Presentatie boek 'De Kaaistoep' (Tilburg) - UITGESTELD

14 maart 2020
09:30 - 11:00

  • Organisatie: KNNV Tilburg
  • Kosten: gratis

“Met pijn is ons hart, maar met ieders gezondheid in onze gedachten, is besloten om het KNNV symposium Citizen Science: 25 jaar natuuronderzoek in de Kaaistoep van aanstaande zaterdag 14 maart in Natuurmuseum Brabant uit te stellen. Ook de presentatie van het gloednieuwe boek ‘De Kaaistoep’ wordt hiermee uitgesteld. Op dit moment zijn wij van plan om de boekpresentatie te verplaatsen naar dinsdag 14 april.”

Op 14 maart presenteert de KNNV-afdeling Tilburg, als onderdeel van het symposium Citizen Science, het boek De Kaaistoep in het Natuurmuseum Brabant te Tilburg.

Het boek is geschreven door Paul van Wielink, Ron Felix, Jaap van Kemenade, Ad Mol, Theo Peeters, Guido Stooker en 23 gastauteurs en bevat bijdragen over 25 jaar onderzoek, de onderzoekers en de biodiversiteit in het gebied. Het is een prachtig boek van ruim 700 pagina’s, met veel beeldmateriaal. Het boek is voor € 25,- te koop bij Natuurmuseum Brabant en de Tilburgse boekhandels Gianotten en Livius, of voor € 20,00 bij voorintekening.

De heer Wim van de Donk, commissaris van de Koning van de provincie Noord-Brabant, zal op 14 maart het eerste exemplaar in ontvangst nemen.

Ook als u niet bij het symposium aanwezig bent, bent u van harte uitgenodigd om (alleen) de boekpresentatie bij te wonen. Het kan wel zijn, dat -afhankelijk van het aantal aanwezigen- u gevraagd wordt de boekpresentatie te volgen in een andere ruimte middels een liveverbinding.

De boekpresentatie begint om 10.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur) en eindigt om 11.00 uur.

U kunt zich hier aanmelden voor de boekpresentatie. Wanneer u zich inschrijft voor het Symposium Citizen Science hoeft u zich niet apart voor deze boekpresentatie aan te melden.

Terug naar agenda

Presentatie boek ‘De Kaaistoep’ (Tilburg) – UITGESTELD

Spoorlaan 434, 5038 CH Tilburg, Netherlands