RES Congres – Samenspel in de regio – vizier op 2050 (Amersfoort)

RES Congres - Samenspel in de regio - vizier op 2050 (Amersfoort)

3 november 2021 - 3 november 2021
10:00 - 17:00

Het Nationaal Programma Regionale Energiestrategie (NPRES) organiseert op woensdag 3 november tijdens de Nationale Klimaatweek, het allereerste RES-congres. Het vindt plaats in de Rijtuigenloods in Amersfoort.

Leren van inzichten uit de praktijk en van elkaar. Maar ook inspiratie opdoen en je netwerk uitbreiden. Dat kan je doen tijdens dit congres voor medewerkers van overheden, maatschappelijke organisaties, netbeheerders, marktpartijen, wetenschappers en (burger)initiatieven die betrokken of geïnteresseerd zijn in de Regionale Energiestrategie.

Het belooft een afwisselende dag te worden met inhoudelijke sessies, workshops en ronde tafelgesprekken rond het thema ‘Samenspel in de regio – vizier op 2050’. Natuurlijk zijn er inspirerende sprekers en biedt het programma volop ruimte voor ontmoeting en gesprek. Het congres wordt in principe ‘live’ georganiseerd, de organisatie houdt uiteraard de ontwikkeling van Covid nauwlettend in de gaten.

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en een bericht ontvangen als het programma bekend is? Schrijf je dan hier alvast in.

Terug naar agenda

RES Congres – Samenspel in de regio – vizier op 2050 (Amersfoort)

De Rijtuigenloods, Piet Mondriaanplein, Amersfoort, Netherlands