‘Samen meer voor elkaar in de uitvoering’ (Tilburg)

‘Samen meer voor elkaar in de uitvoering’ (Tilburg)

8 september 2022 - 10 september 2022
09:30 - 22:00

  • Organisatie: Gemeente Tilburg

Het Akkoord 2022-2026 ‘Meer voor elkaar’ benoemt Tilburgse ambities. Gemeente Tilburg is op zoek naar ideeën en oplossingsrichtingen van professionals die de stad, haar mogelijkheden én opgaven goed kennen.

Ze zoeken vooral ook naar meer samenhang tussen grote opgaven zoals wonen, klimaat, gezondheid en de arbeidsmarkt. Help je mee?

Donderdag 8 september (19.00 tot 22.00u) wordt afgetrapt met een programma met toonaangevende sprekers. Luister naar vernieuwende ideeën van deze deskundigen en maak vooral ook gebruik van de mogelijkheid om je eigen oplossingsrichtingen mee te geven. Vooraf, tussen 18.00 en 19.00, wordt voor een hapje en een drankje gezorgd.

Zaterdag 10 september (09.30 tot 12.30 uur) staat in het teken van pitches van Tilburgse professionals die vrijdag op creatieve wijze aan de slag zijn gegaan met de 12 opgaven (waaronder energiearmoede, energietransitie, circulaire economie en gezonde leefomgeving).
Er wordt aan jou gevraagd om deze uitkomsten te verrijken en verbreden met jouw kennis en ervaring. Vervolgens worden de opbrengsten  gedeeld en wordt afgesloten met een doorkijkje naar het vervolg.

Voor aanmelden: klik hier voor het formulier.

In de Spoorzone wordt flink gebouwd. Kom als het kan op de fiets.

Terug naar agenda

‘Samen meer voor elkaar in de uitvoering’ (Tilburg)

Seats2meet Tilburg LocHal, Burgemeester Brokxlaan 1000, Tilburg, Netherlands