Symposium ‘Ecologie en de praktijk’ (Eindhoven) – UITGESTELD

Symposium 'Ecologie en de praktijk' (Eindhoven) - UITGESTELD

12 maart 2020
08:30 - 17:00

  • Organisatie: Ecologica
  • Kosten: €115,- (excl. BTW)

Symposium van 12 maart uitgesteld! Wanneer de nieuwe datum gaat zijn, zal uiteraard mede afhangen van hoe de corona-epidemie zich verder ontwikkelt, maar in eerste instantie staat het voor september gepland.

Op donderdag 12 maart organiseert Ecologica voor de 8e keer het symposium ‘Ecologie en de praktijk’. Sprekers en onderzoekers uit Nederland en België zullen die dag presentaties over uiteenlopende onderwerpen geven. Daarnaast is het symposium bij uitstek een plek om te netwerken.

Breed scala aan onderwerpen
Het symposium biedt in één dag een breed spectrum aan presentaties over actuele onderwerpen en ervaringen uit het groene werkveld. Het is daarmee dé dag om bijgepraat te worden over nieuwe ecologische ontwikkelingen. Een selectie uit de 18 lezingen:

* Deltaplan Biodiversiteitsherstel
* Beheer eikenprocessierups
* De transitie naar natuurinclusief
* Nieuwe ontwikkelingen in natuurbeschermingsrecht
* Ecosysteemdiensten in gebiedsvisies
* Bossenstrategie
* De biodiversiteit van zandwegen
* Beken en natuurvriendelijke oevers

In de presentaties staan ervaringen met het toepassen van nieuwe kennis centraal, maar daarnaast is er ook ruimte voor de meer theoretische kant van nieuwe ecologische inzichten.

Informatiemarkt
Net als voorgaande jaren kunnen deelnemers de informatiemarkt bezoeken tijdens de pauzes. Diverse organisaties, verenigingen en bedrijven vertellen over de nieuwste ontwikkelingen en staan paraat om vragen van deelnemers te beantwoorden.

Aanmelden
Tijd onder voorbehoud. Alle informatie is te vinden op www.ecologica.eu/symposium. Voor vragen kunt u contact opnemen via 0495-462070 of symposium@ecologica.eu.

Terug naar agenda

Symposium ‘Ecologie en de praktijk’ (Eindhoven) – UITGESTELD

Aalsterweg 322, 5644 RL Eindhoven, Netherlands