Training: Bescherming zandpaden (Tilburg)

Training: Bescherming zandpaden (Tilburg)

15 september 2020 - 15 september 2020
19:30 - 21:30

  • Organisatie: Brabantse Milieufederatie

Wat is het belang van zandpaden? Welke bedreigingen zijn er voor de toekomst? Welke beschermingsregimes zijn er? En wat kan je zelf doen om onze karakteristieke zandpaden te beschermen? Ga nu zelf aan de slag en behoud het zandpad voor de toekomst. Meld je nu aan voor onze praktijkgerichte training ‘Bescherming Zandpaden’.

INSCHRIJVEN

De Brabantse Milieufederatie organiseert een training over het beschermen van zandpaden. Steeds meer Brabantse zandpaden worden door gemeenten verhard, weggeploegd of ze wijken voor bebouwing. En dat terwijl zandpaden belangrijke ecologische, landschappelijke en cultuurhistorische waarden hebben. Ze maken deel uit van het natuurlijk leefgebied van dieren. Zo nemen patrijzen er zandbaden, liggen reptielen er in de zon en kan bijvoorbeeld de loopkever een zandpad veel makkelijker oversteken dan een verharde weg.

Het is een praktijkgerichte training voor iedereen die aan de slag wil met zandpaden.

Programma

De training wordt op 15 september* gegeven en er is slechts plaats voor 30 deelnemers.

Cursusavond
Datum: 15 september 2020*
Tijd: 19.30 – 21.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur)
Locatie: Natuurmuseum Brabant, Tilburg

Ga nu zelf aan de slag met zandpaden. De inschrijfkosten voor de training bedraagt € 7,50 voor leden van aangesloten groepen, donateurs en betalende supporters, overige belangstellenden betalen € 30,- voor deze training. Er is slechts plaats voor 30 deelnemers, de cursus start vanaf minimaal 10 deelnemers.

AANMELDEN

* dit is de nieuwe datum van de cursus, deze is eerder verplaatst vanwege het Coronavirus.

Terug naar agenda

Training: Bescherming zandpaden (Tilburg)

Spoorlaan 434, 5038 CH Tilburg, Netherlands