Walk & Talk 2020 (Brabant/Limburg)

Walk & Talk 2020 (Brabant/Limburg)

6 augustus 2020 - 16 augustus 2020
08:30 - 21:30

Al wandelend in gesprek over de toekomst


Hoe ziet onze toekomstige wereld er uit? Die vraag houdt Vera Hofman (coördinator Zuid bij Jong RES Nederland) druk bezig. Als dirigent, fluitist en maker brengt Vera mensen samen. Juist in deze periode van structurele verandering ziet ze de noodzaak om elkaar actief te ontmoeten en in gesprek te gaan over de toekomst.

Daarom wandelt Vera van 6 t/m 16 augustus 200 kilometer door Brabant en Limburg, onder het mom van Walk & Talk. Tijdens de Walk & Talk wandeltochten spreekt Vera inspirerende mensen die aan een betere toekomst werken, elk vanuit een andere expertise. De onderwerpen lopen uiteen; van de energietransitie en het klimaat, tot de cultuursector en het verduurzamen van de economie.

Meedoen?
Iedereen is welkom om op gepaste afstand mee te wandelen en eventueel met Vera in gesprek te gaan. De route staat nog niet in het steen gebeiteld en er is zeker ruimte voor inbreng!

Wandelroute:

Donderdag 6 aug: Steenbergen – Bergen op Zoom
7 aug: Knooppunt Zonzeel – Breda
8 aug: Eindhoven – Helmond
9 aug: Deurnese Peel – Kronenberg
10 aug: Oirlo – Bergen
11 augustus: rustdag
12 aug: Schijndel – Boxtel – ‘s-Hertogenbosch
13 aug: ‘s-Hertogenbosch – Boekel
14 aug: Tilburg e.o. – mogelijk met medewerker(s) van de BMF
15 aug: Venlo – Geleen – Maastricht
16 aug: Heerlen e.o.

Vera is nog op zoek naar gastvrije mensen, die haar een hapje mee laten eten of een rust/werkplek kunnen aanbieden. Wil jij Vera helpen? Stuur dan een mail naar: info@walkentalk2020.nl.

Terug naar agenda

Walk & Talk 2020 (Brabant/Limburg)

Spoorlaan, Tilburg, Netherlands