Warandelezing (Tilburg)

Warandelezing (Tilburg)

12 oktober 2022 - 12 oktober 2022
19:00 - 21:30

  • Organisatie: Brabantse Milieufederatie e.a.
  • Kosten: gratis

Voor de 25e keer organiseren wij in het najaar de Warandelezing. Tijdens de Warandelezing gaan we in gesprek met prominente gasten over een specifiek duurzaamheidsvraagstuk.

Dit jaar is het thema: Een beter milieu begint bij jezelf? Tijdens deze jubileumeditie van de Warandelezing gaan we op zoek naar inzichten, inspirerende voorbeelden en mogelijkheden om bij te dragen aan een beter milieu.

De keynote spreker van deze Warandelezing is Klaske Kruk. Na de presentatie van Klaske Kruk spreken we verder met elkaar over het thema van de avond.

In gesprek gaan:

  • Jaap Tielbeke: journalist en auteur van onder andere ‘Een beter milieu begint niet bij jezelf’ en ‘We waren gewaarschuwd’;
  • Daan van Soest: hoogleraar Milieu-economie Tilburg University;
  • Anne-Marie Spierings: gedeputeerde Energie, Circulaire economie en Milieu, provincie Noord-Brabant.

De presentatie is in handen van Reyer Gerlagh, hoogleraar milieu-economie aan Tilburg University. Co-host is Femke Dingemans, directeur van de Brabantse Milieufederatie.

Tijd: 19.30 – 21.00 uur (ontvangst vanaf 19.00 uur met koffie/thee)
Locatie: Aula in het Cobbenhagen-gebouw, Tilburg University campus (plattegrond)

Voor aanmelden om erbij te zijn, klik hier voor het formulier.

De Warandelezing wordt sinds 1997 georganiseerd om gesprekken over duurzaamheidsvraagstukken in de provincie Noord-Brabant te bevorderen. De organisatie van de Warandelezing is in handen van de Brabantse MilieufederatieStudium GeneraleTilburg Sustainability Center en studievereniging Asset van Tilburg University.

Terug naar agenda

Warandelezing (Tilburg)

Tilburg University, Warandelaan, Tilburg, Netherlands