Webinar Tips & tricks samenwerking gemeente & bewonersinitiatieven

Webinar Tips & tricks samenwerking gemeente & bewonersinitiatieven

21 juni 2022 - 21 juni 2022
10:30 - 11:45

Ben je gemeenteambtenaar of ben je lid van een bewonersinitiatief? Volg dan het webinar ‘Tips & tricks samenwerking gemeenten & bewonersinitiatieven’.

In deze webinar verbinden we de lessen van de Leerkring ‘Samenwerken met bewonersinitiatieven’ van PAW met de zoektocht naar volwaardig samenwerken in de warmtetransitie van de Participatiecoalitie, en zoomen we in op de praktijk.

De beweging richting aardgasvrije wijken komt steeds meer op gang. Meer gemeenten gaan er mee aan de slag en ook meer bewoners willen aan de slag met het verduurzamen van de woning. De aardgasvrij-transitie vraagt om een nieuwe manier van samenwerken. Hoe zorg je ervoor dat die samenwerking soepel verloopt? Wat kunnen we leren van de praktijk?

Aan het woord komen Miranda Scheffer van bewonersinitiatief Stichting Duurzaam Wierden, Heidi van Otten, gemeenteambtenaar van Gooische Meren, en Simone Rommets van Natuur en Milieufederatie Groningen en Participatiecoalitie.

Werk jij voor een gemeente aan de aardgasvrije opgave? Of ben je lid van een bewonersinitiatief? En vraag je je af hoe je de samenwerking constructief kunt verbeteren? Dan is dit webinar iets voor jou!

Voor aanmelden klik hier.

Heb je vragen over deze bijeenkomst? Mail Anna Ankoné via anna.ankone@vng.nl.

Terug naar agenda

Webinar Tips & tricks samenwerking gemeente & bewonersinitiatieven

Spoorlaan 434, Tilburg, Netherlands