Week van het Landschap (landelijk)

Week van het Landschap (landelijk)

24 oktober 2021 - 31 oktober 2021
08:00 - 22:00

In heel Nederland wordt de Week van het Landschap gevierd. De provinciale Landschappen, waar Brabants Landschap onder valt, laten graag zien hoe mooi en divers de natuur is. In de herfstvakantie kan je daarom meedoen aan activiteiten en excursies om de natuur dichtbij huis te beleven en ontdekken.

In Brabant wordt van 24 t/m 31 oktober diverse buitenactiviteiten georganiseerd voor jong en oud. Een paddenstoelenexcursie, streekmarkt, op pad met de boswachter of een nieuwe route ontdekken in het bos. De herfstvakantie is een mooie tijd om van de natuur en prachtige herfstkleuren te genieten.
Kinderen kunnen met hun (groot-)ouders meedoen met de paddenstoelenbingo, een knusse knutselmiddag of kom alvast in Halloweenstemming met de workshop ‘pompoen uithollen’.

Ook presenteert Brabants Landschap de nieuwe film ‘Landschapsbeheer: Samenwerken voor een natuurrijk Brabant’. De film bevat weer schitterende natuuropnamen, deze keer van buitelende kieviten, nieuwsgierige steenuilen en de geheimzinnige patrijs. Te zien in diverse filmzalen.

Voor een overzicht van alle activiteiten (en aanmelden) kijk op de site van Week van het Landschap.

Terug naar agenda

Week van het Landschap (landelijk)

Kasteel Nemerlaer, Kasteellaan, Haaren, Netherlands