Brabantse Milieufederatie Samen voor een mooi en duurzaam Brabant
Menu
Doneren

Doneren

Eenmalige donatie
Brabant is een mooie provincie die het waard is om voor te knokken. Daarvoor is een sterke natuur- en milieubeweging van het allergrootste belang. Want of het nou gaat om de intensieve veehouderij, de verkeersruit om Eindhoven of vervuilende energiebronnen: het wordt niet vanzelf beter. Samen met onze medestanders werken wij aan een mooi en duurzaam Brabant. Jouw donatie kunnen we daarbij goed gebruiken!

Doe een eenmalige donatie via iDEAL.


Periodiek schenken
Wist je dat jouw gift nu vanzelf meer waard kan worden? Als je ons vijf jaar lang een bedrag schenkt, is die gift volledig af te trekken bij uw aangifte inkomstenbelasting. Dat heet een periodieke gift.

Het mes snijdt ook nog eens aan twee kanten, want de Brabantse Milieufederatie betaalt geen schenkbelasting over jouw gift. Je geld komt zodoende geheel ten goede aan ons werk. Dit is mogelijk omdat de Brabantse Milieufederatie de status heeft van Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Als je op deze manier aan ons schenkt, heeft de Brabantse Milieufederatie meer zekerheid over de inkomsten voor de komende jaren waardoor we beter in staat zijn om langlopende campagnes te starten. Hier vind je meer informatie.

Vul het schenkingsformulier in.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten:
Inschrijven
Volg ons via social media en neem deel aan de discussie:
Wij worden gesteund door:
Provincie Noord Brabant
Nationale Postcode Loterij
CBF