Doneren

Ik geef aan de BMF!

Steun de strijd financieel

Brabant is een mooie provincie die het waard is om voor te knokken. Daarvoor is een sterke natuur- en milieubeweging van het allergrootste belang. Met jouw bijdrage steun je de strijd voor een mooi en duurzaam Brabant. Nu en straks.

Samen met onze medestanders werken wij aan een schoon milieu, een vitale en rijke natuur, een gevarieerd landschap en een gezonde leefomgeving. Jouw donatie kunnen we daarbij goed gebruiken!

STEUN MET EEN MAANDELIJKS BEDRAG

 

Belastingvrij schenken

Wist je dat jouw gift nu vanzelf meer waard kan worden? Als je ons 5 jaar lang een bedrag schenkt, is die gift volledig af te trekken bij jouw aangifte inkomstenbelasting. Dat heet een periodieke gift.

Het mes snijdt ook nog eens aan twee kanten, want de Brabantse Milieufederatie betaalt geen schenkbelasting over jouw gift. Je geld komt geheel ten goede aan ons werk. Dit is mogelijk omdat de Brabantse Milieufederatie de status heeft van Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Als je op deze manier aan ons schenkt, heeft de Brabantse Milieufederatie meer zekerheid over de inkomsten voor de komende jaren waardoor we beter in staat zijn om langlopende campagnes te starten. Meer informatie over belastingvrij schenken.

IK WIL BELASTINGVRIJ SCHENKEN

Neem contact op