Jubileumexcursie: Energiesafari voor natuur en biodiversiteit (Tilburg)

Jubileumexcursie: Energiesafari voor natuur en biodiversiteit (Tilburg)

15 mei 2022 - 15 mei 2022
13:00 - 14:00

  • Organisatie: Brabantse Milieufederatie
  • Kosten: gratis

De Brabantse Milieufederatie bestaat 50 jaar en wie jarig is… trakteert.

Hoe groot is een windmolen nou echt? Hoeveel zonnepanelen kunnen er op een afvalberg? Hoe maak je energie uit rioolslib? En hoeveel ruimte is er op een energiepark voor natuur en biodiversiteit? Ontdek het tijdens de speciale energiesafari op 15 mei, meld je nu aan!

De Energie- en Klimaatsafari is bedoeld voor iedereen met interesse in natuur, biodiversiteit of duurzame energie. Tijdens een speciaal programma neemt vrijwillig boswachter en natuurgids Frans Kapteijns ons mee over het terrein. Ga mee en ontdek! Tijd: 13.00 uur tot 14.00 uur, daarna mogelijkheid om op eigen gelegenheid het terrein te verkennen.

De excursie is GRATIS. Na opgave ontvang je voor de start meer informatie over het programma. Het aantal inschrijvingen is beperkt, meld je daarom op tijd aan.

AANMELDEN

Dit programma wordt georganiseerd door de Brabantse Milieufederatie. Deze speciale excursie is onderdeel van de Energie- en Klimaatsafari, deze vindt plaats tijdens de Pauwelsdag op 15 mei. De Pauwelsdag wordt georganiseerd voor de Pauwelspartners, hun achterban, inwoners en ondernemers uit het gebied en alle belangstellenden.

Terug naar agenda

Jubileumexcursie: Energiesafari voor natuur en biodiversiteit (Tilburg)

Vloeiveldweg 9, Tilburg, Netherlands