Op bezoek bij bioboerderij ’t Schop (Hilvarenbeek)

15 augustus 2024 - 15 augustus 2024

• Organisatie: Brabantse Milieufederatie
  • Kosten: gratis

Waarom smaakt biologisch eten zo goed? De Brabantse Milieufederatie nodigt je uit om het zelf te ontdekken bij bioboerderij ’t Schop in Hilvarenbeek.

Bij ’t Schop wordt geboerd samen met de natuur, met oog voor mens, dier en milieu. Wil je met eigen ogen zien hoe boer Jan van den Broek dat doet? Laat je inspireren en ga mee op bezoek!
Boer Jan neemt je mee over de boerderij en laat zien hoe boeren samen met de natuur eruit kan zien. Hoe zorgen ze voor een gezonde bodem, gezonde planten en gezonde dieren zonder gebruik te maken van bestrijdingsmiddelen en antibiotica?

‘t Schop is een echt natuurinclusief bedrijf: overal op en rond de weilanden zie je bomen en houtwallen. De Black-Angus-runderen van ’t Schop zijn heuse natuurbeheerders omdat ze natuurterreinen in de omgeving begrazen en op die manier zorgen voor meer biodiversiteit.

In de eigen boerderijwinkel verkopen Jan en Bart het vlees en de groenten die op de boerderij geproduceerd worden.

Wil je zelf zien hoe Jan en Bart bij ‘t Schop bij alles wat ze doen rekening houden met de natuur? En ontdekken waarom biologische landbouw zo goed en lekker is? Ga mee naar ’t Schop op 15 augustus!

Inschrijven kan tot en met 12 augustus. Deelname is gratis maar het aantal plaatsen is beperkt.

AANMELDEN

Op bezoek bij bioboerderij ’t Schop (Hilvarenbeek)

Esbeekseweg 2, 5081 ED Hilvarenbeek, Netherlands