Workshop: Water in de Tuin (Tilburg) – verplaatst naar 13 oktober

Workshop: Water in de Tuin (Tilburg) - verplaatst naar 13 oktober

24 maart 2020
19:30 - 21:30

  • Organisatie: Velt (Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren)

De Brabantse Milieufederatie heeft vanwege de aangescherpte gezondheidsadviezen alle bijeenkomsten, cursussen en workshops afgelast t/m 1 juni 2020. Ben je al ingeschreven? Jouw kaartje blijft geldig. De workshop is verplaatst naar 13 oktober.

Hoe ga je nu om met water in je moes- of siertuin? Water is belangrijk voor ons allemaal. Water bepaalt, net als de bodem en het lokale klimaat, wat er leeft en groeit in een gebied, een wijk en in jouw eigen tuin.

Veel en steeds vaker zal regenwater, zomaar gratis, uit de lucht vallen. Tijdens de workshop ‘Water in de Tuin’ krijg je tips, creatieve ideeën en praktische handvatten om zelf aan de slag te gaan in je eigen tuin en huis. Zo leer je water te besparen, hergebruiken en vast te houden.

De Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren (Velt) geeft de workshop ‘Water in de Tuin’ speciaal voor supporters, donateurs en leden van aangesloten groepen van de BMF.

De workshop wordt op 24 maart gegeven en er is slechts plaats voor 35 deelnemers, aanmelden noodzakelijk. Deelname aan de workshop bedraagt € 7,50 voor leden van aangesloten groepen, donateurs en betalende supporters, overige belangstellenden betalen € 30,- voor deze workshop.

Tijd: 19.30 – 21.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur).
Locatie: Natuurmuseum Brabant, Tilburg.

Terug naar agenda

Workshop: Water in de Tuin (Tilburg) – verplaatst naar 13 oktober

Spoorlaan 434, 5038 CH Tilburg, Netherlands