Coronavirus | BMF verplaatst activiteiten naar het najaar

Nieuws | Thema: Algemeen

maart 23, 2020

Coronavirus | BMF annuleert alle activiteiten t/m 1 juni

[update 24 maart 2020] De Brabantse Milieufederatie heeft vanwege de aangescherpte gezondheidsadviezen alle bijeenkomsten, cursussen en workshops afgelast t/m 1 juni 2020.

Als Brabantse Milieufederatie hechten wij aan veiligheid en een goede gezondheid voor iedereen. Voor al onze activiteiten volgen wij daarom nauwgezet de adviezen van de overheid en het RIVM met betrekking tot het Coronavirus.

De volgende bijeenkomsten zijn geannuleerd:

• Praktijkdag agroforestry & voedselbossen (20 maart 2020) – nieuwe datum volgt
  • Workshop: Water in de Tuin (24 maart 2020) – nieuwe datum: 13 oktober 2020
  • Hoe kijkt uw achterban naar de (concept) REKS? (26 maart 2020) – nieuwe datum volgt
  • Training: Bescherming zandpaden (31 maart) – nieuwe datum: 15 september 2020
  • Hoe kijkt uw achterban naar de (concept) RES? (2 april 2020) – nieuwe datum volgt
  • Bijeenkomst: Groene Omgevingsplannen (21 april) – nieuwe datum: 8 september 2020
  • Ontwerpcursus voedselbossen (10 april) – nieuwe datum volgt

Ben je ingeschreven voor een cursus, training of bijeenkomst van de BMF? Jouw kaartje blijft geldig. We zullen de activiteit op een later moment inhalen, hierover ontvang je nog bericht.

Ná 1 juni
Staat jouw activiteit gepland ná 1 juni? Deze activiteit gaat vooralsnog door. Het kan zijn dat we de activiteit alsnog annuleren als de adviezen daarom vragen. We laten uiterlijk 48 uur van te voren weten als een activiteit wordt geannuleerd.

Bereikbaarheid
In verband met het coronavirus is de Brabantse Milieufederatie beperkt (telefonisch) bereikbaar. Alle medewerkers werken waar mogelijk thuis.

Heeft u een vraag voor de BMF? Mail naar bmf@brabantsemilieufederatie.nl of klik hier voor de contactgegevens van alle medewerkers.