FoodUp! Academie

mei 9, 2017

FoodUp! Academie

Foto: Food Hub, Jelmer Jeuring Perspectives Photography

Versterk je kennis, krijg grip op verandering in het voedselsysteem en versnel zelf de transitie! Ben jij een voedselprofessional, een ondernemer, beleidsmaker, student of op een andere manier werkzaam in de Brabantse agrofood? Wil jij je binden aan een netwerk van veranderaars en met elkaar ontdekken hoe jij je kan inzetten voor een gezond en eerlijk voedselsysteem? Dit jaar organiseert FoodUp! voor het eerst de FoodUp! Academie. Deze Academie jaagt verandering aan en versterkt je kennis over het voedselsysteem.

Met de FoodUp! Academie krijg je een overzicht van het voedselsysteem door daadwerkelijk de voedselketen in te duiken. Daarnaast zorgt de Academie voor handvatten om nieuwe kennis te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Het programma biedt ruimte voor zowel persoonlijke ontwikkeling als theorie, maar vooral ook voor het leren vanuit de praktijk en van elkaar.

Wil jij ontdekken wat en hoe je kunt bijdragen aan de verandering van het voedselsysteem? Ben je beschikbaar op 9 & 10 september, 28 oktober en 18 november? Meld je dan aan vóór 12 juni 9:00 uur met een brief waarom jij graag erbij wilt zijn en stuur jouw cv mee. Dit kan naar academie@foodupbrabant.nl.

Na de schriftelijke aanmelding volgen intakegesprekken op 19 en 20 juni van 10:00 tot 18:00 in ‘s-Hertogenbosch. Bij meer dan 25 aanmeldingen wordt op basis van de schriftelijke aanmelding en de gesprekken een groep samengesteld.

Deelnemersbijdrage: €300,- (incl. btw). Mocht je er niet uitkomen met de financiële bijdrage, dan kun je contact opnemen met de organisatie.

Vragen? Mail naar academie@foodupbrabant.nl