Help mee met de laatste loodjes van onze crowdfundingsactie!

maart 24, 2016

Help mee met de laatste loodjes van onze crowdfundingsactie!

Eind vorig jaar startte de Brabantse Milieufederatie een crowdfundingsactie om geld bij elkaar te krijgen voor een breed onderzoek naar de invloed van de veehouderij op de gezondheid van Brabanders. Daarmee hebben we nu 3.830 euro opgehaald, waarvoor veel dank! Help jij mee met de laatste loodjes richting de 5.000 euro?

Het onderzoek moet voor het eerst een veelomvattend en begrijpelijk inzicht geven in de risico’s die het grootschalig fokken van dieren met zich meebrengt voor de mens. Deze kennis is van groot belang om de veehouderij in Brabant maatschappelijk verantwoord te laten functioneren. De BMF roept Brabanders daarom op dit belangwekkende onderzoek financieel mogelijk te maken. Met jouw donatie kan onderzoeker Mariken Ruiter uit Nistelrode haar onderzoek afmaken. Daarbij werkt zij samen met de Wetenschappelijke Raad voor Integrale Duurzame Landbouw en Voeding.

Maak het mogelijk
Als je een donatie doet, word je op de hoogte gehouden van de voortgang van het onderzoek en krijg je de resultaten van het onderzoek als eerste gepresenteerd tijdens een exclusieve bijeenkomst. Doneer je meer dan 50 euro dan krijg je bovendien het boek ‘Natuur dichtbij’ cadeau. Doneren kan via www.pifworld.com/nl/projects/GezondheidsonderzoekveehouderijBrabant/2331