Leerzame stageplek tussen professionals

februari 20, 2017

Leerzame stageplek tussen professionals

In de afgelopen tien weken heb ik stage gelopen bij de BMF. In deze tien weken heb ik me bezig gehouden met stadslandbouw. Ik ben gaan kijken hoe ik stadslandbouw voor jongeren interessanter kan maken en heb dit gedaan door verschillende steden in Noord-Brabant te bezoeken, de stadslandbouwprojecten daar te bekijken en met stadslandbouwboeren te praten. Door deze bezoeken heb ik ideeën opgedaan over hoe stadslandbouw voor jongeren interessanter gemaakt kan worden.

Naast deze stadslandbouwopdracht heb ik ook geholpen bij een Goed Boeren-bijeenkomst door verschillende voorbereidingen op locatie te doen en een fotoverslag van de bijeenkomst te maken. Naast deze bijeenkomst heb ik ook een activiteit bij een boerderij georganiseerd voor mijn school, Helicon MBO Tilburg. Hier heb ik veel van geleerd op het gebied van organiseren en plannen.

Ik heb deze stage als zeer leerzaam ervaren. Het werken tussen professionals is heel leerzaam en interessant om mee te maken. Zeker bij een bedrijf als de BMF, waar alle medewerkers zeer betrokken zijn bij het werk dat ze doen. Ik waardeer het dan ook, dat ik tien weken lang deel heb mogen uitmaken van de BMF.

Dennis Bink