Natuur- en milieuorganisaties feliciteren nieuwe Brabantse coalitie

Nieuws | Thema: Algemeen

juli 16, 2021

Natuur- en milieuorganisaties feliciteren nieuwe Brabantse coalitie

Brabants Landschap, Brabantse Milieufederatie, IVN Brabant en Natuurmonumenten feliciteren de nieuwe coalitie in Noord-Brabant. VVD, CDA, D66, GroenLinks en PvdA vormen het nieuwe bestuurscollege.

De natuur- en milieuorganisaties feliciteren Provinciale Staten met de nieuwe coalitie en het addendum ‘Samen bouwen aan kwaliteit voor Brabant’ dat is toegevoegd aan het bestuursakkoord ‘Samen, Slagvaardig en Slim: Ons Brabant’.

Duurzamer en natuurinclusiever

“Samen met u en onze gezamenlijke achterban blijven we ons de resterende bestuursperiode graag inzetten om Brabant duurzamer en natuurinclusiever te maken”, schrijven de groene organisaties in een gezamenlijke brief.

“Er liggen veel uitdagingen maar ook kansen om gezamenlijk grote stappen te zetten. (…) Wij wensen u veel succes toe met het uitvoeren van het aangevulde bestuursakkoord en kijken er naar uit om constructief met u te blijven samenwerken aan een mooi en natuurinclusief Brabant.”

Aanvulling op bestuursakkoord

In het addendum op het bestuursakkoord heeft de nieuwe coalitie aanvullende afspraken gemaakt. Op een aantal onderwerpen uit het addendum geven de Brabantse natuur- en milieuorganisaties input mee aan de Statenleden.

DOWNLOAD BRIEF

DOE MET ONS MEE
Sluit je aan voor een duurzaam Brabant!