Natuurmakers in beeld

juli 13, 2017

Natuurmakers in beeld

Mensen die zelf natuur maken: in Brabant zie je dat steeds vaker. Zoals bijvoorbeeld een eigen natuurgebied aanleggen of voedselbomen aanplanten op het eigen bedrijf: er zijn steeds meer particulieren, ondernemers, organisaties en gemeenten die dat ook echt doen. En de Brabantse Milieufederatie ondersteunt dat van harte!

Waarom zelf natuur maken? Omdat het een verrijking is van de eigen woonomgeving, als buffer tegen klimaatverandering of als een investering in de toekomst van het eigen bedrijf. Wat hun motivatie ook is, deze initiatiefnemers hebben met elkaar gemeen dat ze met bevlogenheid en doorzettingsvermogen hun eigen project van de grond hebben getild. En daar met veel passie en enthousiasme over kunnen vertellen.

Nieuwe serie video’s
Bekijk de nieuwe serie video’s over natuurmakers die zelf natuur maakten en toevoegden aan het Natuurnetwerk Brabant. Zie hoe zij dat aanpakten, wat ze onderweg tegenkwamen en wat het hen uiteindelijk opleverde. En ervaar waarom bestuurders van Brabantse organisaties het Natuurnetwerk Brabant zo belangrijk vinden en deze beweging van ‘zelf natuurmaken’ van harte ondersteunen.

Bekijk de video’s op YouTube
Meer info: www.groenontwikkelfondsbrabant.nl/natuurmakers