Nieuwe website met kennis en nieuws over Wind op Land

februari 21, 2017

Nieuwe website met kennis en nieuws over Wind op Land

Er is een splinternieuwe website in de lucht over wind op land: www.windopland.info. Een website vol informatie en voorbeelden voor en door de mensen die betrokken zijn bij wind-op-landprojecten.

Je vindt hier aansprekende praktijkvoorbeelden waarin betrokken partijen hun aanpak en ervaringen delen. Ook vind je op de website een agenda, nieuws, veel gestelde vragen en een kenniscentrum met onderzoeken en rapporten. Allemaal over draagvlak en participatie bij wind op land projecten.

Naast het lanceren van deze website, organiseren wij dit jaar drie bijeenkomsten over de volgende onderwerpen:

  • Draagvlak en participatie: het perspectief van alle betrokken partijen
  • Ruimtelijke ordening, locatiekeuze: hoe richt je idealiter het proces in om tot goede afweging van locaties te komen? Hoe betrek je belanghebbenden?
  • Praktijkvoorbeelden

Binnenkort staan de data, sprekers en locaties op de website.

We hopen dat deze website betrokkenen bij wind-op-landprojecten gaat helpen. De website wordt steeds aangevuld met informatie, bijeenkomsten en praktijkvoorbeelden. Heb je nog ideeën, interessante informatie, een bijdrage aan bijeenkomsten of een praktijkvoorbeeld dat we mogen delen op de website? Dan horen we het graag! Input leveren kan via het contactformulier.