De overstap10daagse: maak jouw overstap voor het klimaat!

oktober 31, 2016

De overstap10daagse: maak jouw overstap voor het klimaat!

overstap10daagse-logoVan 1 tot 11 november kun je via het platform overstap10daagse.nl heel eenvoudig een bijdrage leveren aan het klimaat door een overstap te maken op het gebied van energie, voedsel en je financiën.

Loop je al langer rond met het idee om over te stappen naar een duurzame bank of naar een echt groene stroomleverancier? Wil je je eigen energie opwekken of eindelijk stoppen met vlees eten maar heb je net dat duwtje in de rug nodig? Tijdens de overstap10daagse maak je een vliegende start. Binnen een paar minuten verminder je een flink aandeel van je CO2-uitstoot, zonder dat het je veel moeite kost!

Om het overstappen te belonen worden er mooie prijzen verloot en flinke kortingen gegeven. Zo ontvang je €250 korting op een set zonnepanelen, en maak je kans op het winnen van een e-bike, een vegetarische verwenbox en een bedrag van €250 op je pas geopende rekening.

De grootste beloning is natuurlijk de gezamenlijke impact op het klimaat: hoe meer mensen er overstappen, hoe groter het effect! Maak nu je overstap via overstap10daagse.nl

 

De overstap10daagse is een initiatief van milieuorganisatie WISE.