Routekaart naar een aardgasvrije en duurzame wijk

Nieuws | Thema: Duurzame energie

januari 12, 2022

Routekaart naar een aardgasvrije en duurzame wijk

De komende jaren hebben we een flinke opgave om onze wijken en woningen aardgasvrij en duurzamer te maken. Als bewonersinitiatief kan je flink wat invloed hebben op de manier waarop dat gebeurt. Zeker door dit samen met je buurtgenoten én de gemeente te doen.

Maar hoe pak je dit nu aan? En waar moet je aan denken bij een complex onderwerp als de warmte-transitie? Een speciale routekaart van de Natuur en Milieufederaties helpt je op weg.

Ieder proces is uniek, dus haal er vooral uit wat voor jouw project bruikbaar is!

DOWNLOAD ROUTEKAART

Foutje gezien? Mail naar communicatie@brabantsemilieufederatie.nl

ONTVANG UPDATES

• Nieuws