Uitslagen enquête Provinciale Staten door Brabant Burgerberaad

maart 14, 2017

Uitslagen enquête Provinciale Staten door Brabant Burgerberaad

Enkele weken geleden is er vanuit Brabant Burgerberaad Minder Beesten een zorgvuldig samengestelde enquête verzonden naar de politieke partijen van Provinciale Staten. De tien vragen en de antwoorden daarop geven een duidelijk overzicht van de visie van de desbetreffende politieke partij. Hoewel het hier gaat om bevraging van Provinciale Staten, is er natuurlijk wel een knipoog naar de landelijke verkiezingen. Grosso modo komen de visies van de landelijke partijen overeen met die van de provinciale, maar er kunnen natuurlijk ook verschillen zijn en het detailniveau is anders.

Slechts een beperkt aantal partijen heeft de moeite genomen heeft te reageren. Dit zijn de PvdA, de Partij voor de Dieren, GroenLinks, 50PLUS, de SP en Lokaal Brabant. Deze laatste partij heeft wel gereageerd, maar heeft de enquête niet ingevuld.

Kijk hier voor een overzicht van alle ingezonden antwoorden. Wil je meer weten over de enquête of ook de toelichtingen lezen van alle partijen? Kijk dan op www.minder-beesten.nl.