Verslag van een geslaagde Samentuinders Trefdag

oktober 5, 2015

Verslag van een geslaagde Samentuinders Trefdag

Met een glimlach op ons gezicht kijken we terug op de Samentuinders Trefdag. Wat ons betreft was de hele dag een groot succes! Niet alleen het weer was prachtig, ook alle deelnemers deden met veel enthousiasme mee aan alle workshops.

SamentuindersTrefdag1We willen dan ook iedereen bedanken die op 26 september mee heeft gedaan aan alle activiteiten van deze Trefdag. Deze activiteiten en ook de presentaties hadden niet plaats kunnen vinden als een aantal personen zich niet vrijwillig hadden aangemeld om dit te doen. Daarom willen we Ad van de Ven, Bertie van den Boogaard, Marije van der Park, Anja Kleijn, Erwin van Litsenburg & Hans Naaijkens bedanken voor het meewerken aan de Samentuinders Trefdag. Presentaties terugkijken kan via:

Presentatie NatuurSUPER
Presentatie Anja Kleijn
Presentatie Buurttuin BergbOss

Dankzij Bart Pijnenburg en Daniella de Winter van Zorgtuinderij De Es konden wij hun inspirerende tuinderij gebruiken. Deze tuinderij was een ideale locatie om de Samentuinders Trefdag te organiseren. In combinatie met een heerlijke lunch die werd verzorgd door Rick Hagenaars was het een zeer geslaagde dag!