Wandelen in het hart van Brabant

mei 3, 2018

Wandelen in het hart van Brabant

Op woensdag 2 mei is bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig de wandelgids ‘Wandelen in het hart van Brabant’ verschenen. In 13 stevige dagtochten laat Charles Aerssens je alle bossen, heidevelden en vennetjes van Midden-Brabant zien.

Wat is het precies waarover de Havenzangers hun loftrompet staken toen ze het goede leven in het Brabantse land bezongen? Wandelauteur Charles Aerssens leidt ons aan de hand van 13 wandelingen door het hart van Brabant. Geen ven blijft ongemoeid in het land waar zijn wieg heeft gestaan. We doorkruisen bossen, velden en purperen hei. En schuiven regelmatig aan zijn stamtafel aan. Alles waarover de Havenzangers zongen is in het echt nog mooier en leuker dan in het lied. Charles Aerssens heeft een neusje voor kleine, grassige paadjes langs vennetjes waar reeën wegschieten. En de inwendige mens wordt door hem niet vergeten. In veel van de horecagelegenheden zal het grootste probleem van de wandelaar het kiezen van het juiste biertje zijn. De serveerster zal hem desgevraagd met een onvervalste zachte G uit de brand helpen. Geniet van het Brabantse Land!

De wandelgids is voor € 14,95 te koop bij de betere boekhandel in Nederland en België en op de website van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig.

Wij mogen van de uitgever 4 exemplaren weggeven! Wil je hier kans op maken? Retweet ons bericht over dit artikel, deel het betreffende bericht op Facebook of stuur een mailtje naar Communicatie@brabantsemilieufederatie.nl o.v.v. Wandelgids. Deze actie loopt tot en met zondag 20 mei.