Win de titel ‘Meest circulaire burgerinitiatief van Brabant’

Nieuws | Thema: Circulaire economie

januari 12, 2022

Win de titel ‘Meest circulaire burgerinitiatief van Brabant’

Ben jij betrokken bij een bewoners- of burgerinitiatief? En zijn jullie actief bezig met het hergebruiken, delen, ruilen of repareren van spullen? Maak kans op de titel ‘Meest circulaire burgerinitiatief van Brabant’, het gebruik van het ‘Kringlogo’ en je krijgt veel publiciteit.

Als Brabantse Milieufederatie (BMF) ondersteunen we Brabanders die zich inzetten voor de circulaire economie. Denk bijvoorbeeld aan initiatieven om voedselverspilling tegen te gaan, aan de totstandkoming van een gezamenlijk wormenhotel of aan initiatieven die actief zijn om afval te voorkomen of te recyclen.

Week van de Circulaire Economie

Deze initiatieven verdienen onze steun. Ze zijn inspirerend en zijn een voorbeeld voor anderen die zelf ook aan de slag willen gaan. Tijdens de Week van de Circulaire Economie zetten we het leukste, mooiste of innovatiefste burgerinitiatief extra in de spotlight.

De landelijke campagne Week van de Circulaire Economie vindt plaats van 7 t/m 12 februari 2022. Het is bedoeld om zoveel mogelijk mensen mee te nemen in de circulaire economie.

Doe mee en win!

De ‘Kringlogo’ prijs is een initiatief van de Natuur en Milieufederaties. Opgeven kan tot en met 31 januari 2022.

Wil je jouw project opgeven of ken je een burgerinitiatief bij jou in de buurt? Meld het initiatief meteen aan!

Foutje gezien? Mail naar communicatie@brabantsemilieufederatie.nl

ONTVANG UPDATES

• Nieuws
    07 juni 2024 Half juni tussenuitspraak over kwetsbare Regte Heide en drinkwaterwinning