Zonnepanelencalculator nu ook in Brabant online

juni 22, 2015

Zonnepanelencalculator nu ook in Brabant online

De Zonnepanelencalculator is door de Natuur en Milieufederaties ontwikkeld speciaal voor het MKB. Het doel is om klein-verbruikende bedrijven te vinden, met geschikt dak en mogelijkheden om onder aantrekkelijke voorwaarden (zoals fiscale aftrekposten) zonnepanelen aan te schaffen. De calculator is inmiddels ook beschikbaar voor het MKB in Brabant en in te vullen via www.zonnepanelencalculator.nl. De calculator bevat tevens een offertemodule, zodat je snel en vrijblijvend offertes kunt aanvragen bij aangesloten installateurs in de regio.

Zonne-energie is een van de meest veelbelovende duurzame energie bron. Het is zelf mogelijk om je algehele energiegebruik op te wekken met een zonne-energiesysteem. Met het gebruik van zonnepanelen kun je energie genereren en op deze manier als bedrijf ook bijdragen aan een duurzame toekomst. Met behulp van de zonnepanelencalculator kun je niet alleen bekijken wat zonnepanelen op jouw bedrijfspand gaan kosten, maar vind je ook terug wat ze opleveren. Met een zonne-energiesysteem kunt je zorgeloos je eigen groene energie opwekken waardoor je geld bespaart op je energierekening.

Installateurs die deelnemen aan de zonnecalculator in de regio Brabant zijn:

  • Direct Solar in ‘s Hertogenbosch:
    Direct Solar is al ruim 10 jaar actief als adviseur en installateur van zonne-energiesystemen. Daarnaast streven zij ernaar om in combinatie met LED verlichting een optimale besparingsoplossing te bieden. Het assortiment van Direct Solar bestaat uitsluitend uit producten van bedrijven die werken volgens moderne richtlijn en hebben hun productieprocessen zodanig ingericht dat de CO₂ uitstoot wordt geminimaliseerd.
  • Hoppenbrouwerstechniek in Udenhout: Hoppenbrouwers Techniek is een innovatief bedrijf voor het leveren van specialistische én integrale oplossingen dat streeft naar duurzaam ondernemen. Binnen Hoppenbrouwers is maatschappelijk verantwoord ondernemen de basis die bijdraagt aan de continuïteit op korte en langere termijn.
  • Zonnenet in Vlissingen – Breda – Uden: Zonnenet is aangesloten bij de HIER klimaatcampagne, deze organisatie wil heel Nederland betrekken bij de oplossing van het klimaatprobleem. Naast zonnepanelen levert Zonnenet levert ook 2power panelen, deze panelen leveren zowel elektriciteit als warmte op.

Dus wil je een lagere energierekening en bijdragen aan een duurzame toekomst? Vul dan de zonnepanelencalculator in om een vrijblijvende offerte te ontvangen!

Tags: