8 februari | Close the Loop: een webinar over circulaire kleding (online)

Project | Thema: Circulaire economie

Online | Close the Loop: een webinar over circulaire kleding (8 februari)

Duurzame kleding is mogelijk. Steeds meer ondernemers kiezen voor duurzame materialen, hergebruiken grondstoffen en verminderen CO2-uitstoot en watergebruik. Op 8 februari 2023 stellen we graag een aantal van deze duurzame kledingproducenten aan je voor in onze webinar: Close the Loop – een webinar over circulaire kleding.

MELD JE NU AAN | Circulaire initiatieven | Praktisch

De volgende initiatieven komen in elk geval aan bod tijdens het webinar:

New Order of Fashion – dit mode-initiatief kent veel facetten. Ze hebben een lab en een winkel. In het lab doen ze, samen met designtalenten, onderzoek hoe ze circulair met textiel kunnen omgaan. Daarnaast hebben ze een naaiatelier waar kledingstukken vermaakt of aangepast kunnen worden.

Blousem – Dit start-up initiatief richt zich op het upcyclen van kleding waardoor ‘ongewilde’ kledingstukken weer nieuw leven krijgen.

Datum: Woensdag 8 februari
Tijd: 19:30 – 20:30 uur
Voor wie: Voor iedereen die meer wil weten over circulaire mode

De lezing is GRATIS. Na opgave ontvang je een aantal dagen voor de start een herinnering met meer informatie over het programma.

AANMELDEN

Close the Loop: een webinar over circulaire kleding

Datum: Woensdag 8 februari
Tijd: 19:30 – 20:30 uur
Voor wie: Voor iedereen die meer wil weten over circulaire mode

DIRECT INSCHRIJVEN

Week van de Circulaire Economie

Dit webinar wordt georganiseerd door de Natuur en Milieufederaties in het kader van de Week van de Circulaire Economie van 6 t/m 11 februari 2023. Tijdens deze week staan we stil bij de noodzaak van circulaire productketens en wordt gekeken hoe hierin stappen kunnen worden gezet door beleidsmakers, bedrijven en consumenten.

JE HOEFT NIETS TE MISSEN
Ontvang updates met nieuws, cursussen, workshops, lezingen en nog veel meer!