Duurzaam waterbeheer van Aa tot Zee (Online)

Duurzaam waterbeheer van Aa tot Zee (Online)

26 april 2022 - 26 april 2022
19:30 - 21:00

  • Organisatie: Brabantse Milieufederatie
  • Kosten: gratis

Maak jij je zorgen over verdroging van de natuur? Ben je benieuwd hoe we de biodiversiteit kunnen versterken? En wil je weten wat jij kan doen? Meld je nu aan voor ons webinar ‘Duurzaam waterbeheer van Aa tot Zee’ op 26 april 2022.

DIRECT INSCHRIJVEN

De drie Brabantse waterschappen – Aa en Maas, Brabantse Delta en De Dommel – bepalen in belangrijke mate het waterbeheer in Brabant. Ze spelen een cruciale rol in het tegengaan van verdroging, het verbeteren van de waterkwaliteit en het verhogen van de biodiversiteit.

In dit webinar laten we zien hoe jij invloed kan uitoefenen op de ambities, doelen en inzet van het waterschap in jouw regio. Want hoe doe je dat eigenlijk? Daarbij zijn we ook heel benieuwd naar jouw ervaringen en ideeën om te zorgen voor duurzaam waterbeheer. Na deze avond weet hoe je het waterbeheer in jouw omgeving kan verduurzamen.

Het webinar ‘Duurzaam waterbeheer van Aa tot Zee’ is bedoeld voor iedereen met interesse in waterbeheer, natuur en biodiversiteit. Je krijgt tijdens de avond handvatten om zelf aan de slag te gaan.

GRATIS AANMELDEN

Terug naar agenda

Duurzaam waterbeheer van Aa tot Zee (Online)

Spoorlaan 434, Tilburg, Netherlands