Natuur in eigen Hand (Helmond) – AFGELAST

Natuur in eigen Hand (Helmond) - AFGELAST

12 maart 2020
19:30 - 22:00

De bijeenkomst op donderdag 12 maart gaat helaas niet door. Indien u zich aangemeld heeft ontvangt u op korte termijn informatie over het vervolg.

Wil je zelf aan de slag met de ontwikkeling van natuur in je omgeving? Heb je een idee of al concrete plannen om nieuwe natuur in Noord-Brabant te maken? Kom dan naar de bijeenkomst “Natuur in eigen hand” op donderdag 12 maart in Helmond.

Tijdens deze avond leer je van inspirerende voorbeelden, kan je je ervaringen delen en worden concrete handvatten geboden om van idee naar realisatie te komen. Er zijn tal van experts aanwezig om bezoekers te helpen hun initiatief verder te brengen. Zij geven inzicht in de financieringsmogelijkheden, leggen op verzoek contacten met andere belanghebbenden én geven zinvolle feedback op de plannen.

Programma

  • Inspirerende voorbeelden: diverse voorbeelden worden kort toegelicht van agrarisch, tot wonen, werken en recreëren.
  • Spreker: Rik Grashoff, Gedeputeerde Provincie Noord-Brabant.
  • Netwerktijd: ga in gesprek met diverse experts, andere initiatiefnemers en organisaties over de mogelijkheden voor jouw wens.
  • Thematafels: je kunt bij thematafels in gesprek over onder andere fondsenwerving, voedselbossen, financieringsmogelijkheden en het vinden van medestanders voor je idee.
  • Prijsvraag “Natuur in eigen hand”: op deze avond wordt de uitreiking gedaan van de prijsvraag Natuur in eigen hand, waarbij de beste ideeën voor natuurontwikkeling worden beloond met een bedrag van € 5.000,- voor ondersteuning om het idee verder te brengen.

Aanmelden kan via de website van IVN Brabant.

Terug naar agenda

Natuur in eigen Hand (Helmond) – AFGELAST

Cacaokade, Helmond, Netherlands