Maak kans op financiële ondersteuning voor jouw natuurplan

Nieuws | Thema:

december 10, 2019

Maak kans op financiële ondersteuning voor jouw natuurplan

Heb je een goed idee om zelf actief aan de slag te gaan met natuur in jouw omgeving en kan je een financiële bijdrage goed gebruiken? Groen Ontwikkelfonds Brabant beloont weer 3 betekenisvolle plannen met een eenmalige bijdrage van 5.000 euro.

Het geld dient binnen een jaar na ontvangst aan het plan te zijn besteed. Het plan moet mensen in beweging brengen en een bijdrage leveren aan de verbetering van de biodiversiteit. De volledige spelregels staan op de site van Groen Ontwikkelfonds Brabant.

Wil je meedoen om kans te maken op de financiële ondersteuning, dien dan vóór 20 februari 2020 jouw plan in via info@groenontwikkelfondsbrabant.nl. Hier kan je ook terecht voor verdere vragen met betrekking tot dit initiatief. De voorgaande winnaars en hun plannen bekijk je op de site van het Groen Ontwikkelfonds Brabant (2019 en 2018).

Prijsuitreiking
De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de bijeenkomst Natuur in Eigen Hand op donderdag 12 maart 2020 in de Cacaofabriek in Helmond. Alle inzenders worden te zijner tijd persoonlijk uitgenodigd voor deze bijeenkomst.

Ook als je straks niet tot de drie winnaars behoort, levert een bezoek aan die avond je toch veel op. Zoals informatie over financieringsmogelijkheden, nieuwe contacten en zinvolle feedback op jouw plan. Op de avond zijn tal van experts aanwezig om je te helpen jouw initiatief verder te brengen. Save the date!

Groen Ontwikkelfonds Brabant werkt sinds 2014 samen met ondernemers, organisaties, overheden en particulieren aan een robuust en aaneengesloten natuurnetwerk in Brabant.

Tags:

Neem contact op

Laatste Nieuws

 • Nieuws
  07 juni 2024 Half juni tussenuitspraak over kwetsbare Regte Heide en drinkwaterwinning
 • Nieuws
  30 mei 2024 4 juni | Hét groene verkiezingsdebat
 • Nieuws
  17 mei 2024 BMF reageert op coalitieakkoord: wij blijven werken aan een mooi en duurzaam Brabant
 • Nieuws
  03 mei 2024 Oprichting voedselbos ‘De Noteneters’ met steun van het BMF activiteitenfonds
 • Nieuws
  17 april 2024 Henk Leenders en Angelique Heijnen: Nieuwe leden Raad van Toezicht

Meer nieuws