Creëer een natuurvriendelijke tuin met jouw Boompjes voor Beginners-pakket

Nieuws | Thema: Natuur & Landschap

oktober 15, 2021

Creëer een natuurvriendelijke tuin met jouw Boompjes voor Beginners-pakket

Foto: Mees van den Berg

Geniet jij ook zo van vogels, vlinders en insecten in jouw tuin? Nu is hét moment om je tuin om te toveren tot een diervriendelijk paradijs. Zorg voor wilde planten, schuilplaatsen voor insecten en meer bomen met het Boompjes voor Beginners-pakket.

BOOMPJES VOOR BEGINNERS

Het handige Boompjes voor Beginners-pakket van Plan Boom bestaat uit drie mooie boompjes die geschikt zijn om in elke tuin te planten. Vanuit je luie stoel zie jij straks hoe je boompje(s) ieder jaar mooier en groter worden.

Een natuurvriendelijke tuin is genieten voor jou, maar ook voor de vogels, vlinders en insecten. Het Boompjes voor Beginners-pakket bestaat uit jonge Veldesdoorn, Sporkehout en Gele kornoelje (circa 40 centimeter). Deze boompjes zijn heel belangrijk voor tal van insecten, zoals bijen. Ook de vogels weten de zaden van de Veldesdoorn goed te vinden.

Jouw Boompjes voor Beginners-pakket bestel je voor slechts 25 euro inclusief verzendkosten.

  • Veldesdoorn, Sporkehout en Gele kornoelje (ca. 40 cm.), met handige plantinstructie
  • Slechts 25 euro (Korting: Deelnemers van de Postcode Loterij ontvangen € 2,50 korting, de kortingscode vind je in de ‘Voordeelagenda van 2022’)
  • Gratis thuis bezorgd
  • Levering van november tot maart (plantseizoen)

BESTEL DIRECT


Tuintip: Aanplanten van een natuurvriendelijke tuin

De tuin kan je het beste aanplanten in het najaar (eind september tot eind december). Bomen en planten komen in deze periode tot rust en hebben minder verzorging nodig, daarbij is de grond vochtiger wat de groei ten goede komt.

Ook na december kan je nog tot eind maart aan de slag in de tuin, zolang er geen vorst in de grond zit. Het is gewoon ondoenlijk om dan een geschikt plantgat te maken voor de Veldesdoorn, Sporkehout of Gele kornoelje.

Het Boompjes voor Beginners-pakket bestel je eenvoudig en snel online. Voor slechts 25 euro ontvang je drie jonge boompjes bij je thuis bezorgd.

Gele kornoelje (Cornus mas)

Foutje gezien? Mail naar communicatie@brabantsemilieufederatie.nl

DOE MET ONS MEE
Sluit je aan voor een duurzaam Brabant!